4 spisesteder du skal besøge på Frederiksberg

Her er fire forslag til cafeer som du bør besøge på Frederiksberg
Når du slingrer dig igennem det københavnske bybillede, vil du utvivlsomt støde ind i den ene lille, hyggelige café efter den anden. Der er mange valgmuligheder, og derfor kan det ofte være svært at vælge, hvilket spisested der bedst matcher med dine ønsker og behov.

Af den grund vil du her blive præsenteret for fire spændende spisesteder på Frederiksberg, der hver har deres kendetegn og charme. Så hvad enten du går efter en lækker brunch af høj kvalitet, det praktiske mødested eller bare god kaffe, så finder du caféen til dig lige her.

1. Mad & Kaffe: Den lækreste brunch

På Mad & Kaffe er hver dag en travl dag. Stedet er nemlig uhyre populært hos frederiksbergenserne, der strømmer til for at nyde en lækker og mættende brunch. Derfor bør du altid komme i god tid, inden sulten bliver for stor. Der kan nemlig godt være lidt ventetid, før du kan få et bord.

Konceptet er simpelt. Du vælger mellem tre, fem eller syv mindre retter, der serveres sammen på et stort skærebræt. Du kan vælge mellem alt fra yoghurt, røræg, smørcroissanter, røget laks, kyllingenuggets og meget mere.

2. Holm’s Café: Den praktiske

På Falkoner Allé 21, bedre kendt som Frederiksberg Centret, finder du Holm’s Café. Caféen ligger lige ved hovedindgangen og ud til hovedfærdselsåren på Frederiksberg – Falkoner Allé. Her kan du let svinge forbi på vej til arbejde eller kombinere shopping med et lækkert cafébesøg.

Hos Holm’s finder du alt det bedste, du kender fra den klassiske cafémenu. Hvad enten du er til brunch, sandwich, nachos, smørrebrød eller lækre salater, så finder du det hele på caféen i Frederiksberg Centret.

3. Sokkelund Café & Brasserie: Høj kvalitet

Det franske brasserie, Sokkelund, har med tiden udviklet sig til en slags institution, hvor alle lige fra hr. og fru. Danmark, til studerende og forretningsfolk tiltrækkes for at nyde lækre måltider morgen, middag og aften.

Kvaliteten er i top hos Sokkelund, og priserne følger også herefter. Det er dog slet ikke ubetaleligt, og du vil med sikkerhed gå der fra mæt og tilfreds selv efter en enkelt ret mad.

4. Kaffevaerk: Bare god kaffe

Vidste du, at jyder primært foretrækker filterkaffe, mens københavnerne er til caffe latte? Måske er det netop derfor, at man ser så mange kaffebarer spredt ud over hele København.

Hvis du er til frisk, håndbrygget kaffe eller er lidt af en kaffe-connoisseur, der kender sine bønner, så er Kaffevaerk det rigtige sted at tage til. På caféen nørder man nemlig kaffe helt ud i ekstremerne.

Selv om madudvalget ikke er kæmpe stort, kan du altid forvente friskbagte croissanter, kanelsnegle eller andre typer bagværk på hylderne, som du kan nyde sammen med din kaffe.

Du kan også meget passende tage kaffen med to-go og nyde den på en gåtur rundt i Frederiksberg Have, hvis hovedindgang kun ligger få hundrede meter fra Kaffevaerk.

Anders