5 danske shoppingcentre, du skal besøge

Besøg storcentrene i Danmark såsom Friis Aalborg

Selv om internethandlen i Danmark er stødt stigende, ses der fortsat en udvikling hos de danske shoppingcentre. Centrene bliver større og større, og der er ingen tvivl om, at de etablerede vil bestå, selv under konkurrencen fra et voksende e-handelsmarked.

Særligt i hovedstadsområdet har shoppingcentrene kraftigt vokseværk. De vokser både i areal, i antallet af butikker og caféer samt i antallet af muligheder for oplevelser. Denne udvikling ser man dog over hele landet i alle de større, danske byer og forstæder.

Hvis du er en rigtig shoppingentusiast, kender du selvfølgelig alle shoppingcentrene ud og ind, men måske er der alligevel nogle stykker, der er gået forbi din næse. Af den grund får du her en liste over 5 danske shoppingcentre, du skal besøge.

Mangler du ekstra lommepenge at shoppe for, fordi du betaler af på forskellige lån? Overvej at samle dine lån til et samlelån med Samlelaan.net. På den måde kan du spare penge hver måned ved kun at skulle betale gebyr på ét enkelt lån i stedet for flere og dermed få flere penge til rådighed.

1. Frederiksberg Centret

I hjertet af Frederiksberg finder du det underskønne Frederiksberg Centret, der af mange også kendes som FRB.C Shopping. Med et areal på 32.000 m2 er centret ikke i top 10 over landets største, men rummer alligevel omkring 90 butikker. Der er dog mange gode grund til, at shoppingcentret er værd at besøge. Derfor har centret flere år i træk vundet prisen som både Nordens, Danmarks og endda Europas bedste shoppingcenter.

Du finder Frederiksberg Centret på Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg.

2. Aalborg Storcenter

Mangler du et godt spot med masser af butikker i Aalborg? Der er masser af muligheder fra Salling til shoppinggaderne og Friis Shoppingcenter. Her vil vi dog sætte fokus på Danmarks niende største shoppingcenter, Aalborg Storcenter.

Aalborg Storcenter ligger i Aalborg SV og har omkring 80 butikker. Dertil ligger der et godt udvalg af spisesteder og caféer samt Danmarks største Bilka. Centret er lige noget for dig, hvis du har brug for masser af muligheder og masser af convenience.

Du finder Aalborg Storcenter på Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV

3. SlotsArkaderne

I Nordsjælland, nærmere bestemt Hillerød, finder du shoppingcentret, SlotsArkaderne. Et konsortium af butikker under de overdækkede arkader, der fremstår som alt andet end det traditionelle shoppingcenter. Derfor er det et besøg værd.

SlotsArkaderne er omkranset af noget af landets fineste natur, og stemningen i selve centret er rolig og afslappet. Her kan du let få en hel dag til at gå, da der også er masser af lækre spisesteder og caféer. Alt i alt finder du omkring 70 butikker i shoppingcentret i Hillerød.

Du finder SlotsArkaderne på Slotsarkaderne 225, 3400 Hillerød.

4. Field’s

Det er svært at komme uden om Field’s, når man taler om danske shoppingcentre. I 2017 blev butiksarealet målt til at være 79.300 m2 stort. Dermed kunne det indtage førstepladsen, som det største shoppingcenter i Danmark. Større en de andre Københavnske konkurrenter som Waves, Rødovre Centrum, Fisketorvet og Lyngby Storcenter. Field’s skal du besøge udelukkende på grund af dets enorme størrelse.

Du finder Field’s på Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København.

5. Rosengårdcenteret

Det femtestørste shoppingcenter i Danmark hedder Rosengårdcentret. Det ligger i Odense og rummer hele 156 butikker på et 60.000 m2 stort butiksareal. Det er et af landets ældste indkøbscentre og har fået navn efter Rosengården, som var en af gårdene i landsbyen Ejby. Det er stort, det er flot og det er prægtigt. Så hvis du skal besøge Odense og er ude efter en god shoppingoplevelse, så skal du smutte forbi Rosengårdcentret.

Du finder Rosengårdcentret på Ørbækvej 75, 5220 Odense.

Anders