Få hjælp til at komme af med fobier, angst og stress

Edderkop som symbol på fobier

Rigtig mange danskere lider i større eller mindre grad af forskellige mentale problemer, som forårsager fobier, angst, stress eller noget helt fjerde. Mange går ikke i behandling for deres mentale forstyrrelser, fordi det ofte er lidt tabu, ligesom at mange har en ide om, at det vil kræve uendelige timer på psykologbriksen, at slippe af med problemerne.

Men ofte kan problemerne afhjælpes på kort tid, uden at det koster den helt store formue. Graafland.dk har specialiseret sig i at afhjælpe rigtig mange forskellige sygdomme, ved hjælp af hypnose og terapi. Har du problemer med noget af det følgende så kan du få hjælp:

 • Stress

  Stress er faktisk positivt i korte perioder, fordi kroppen giver dig mulighed for at yde mere end normalt, hvilket i blandt andet faresituationer, er ret praktisk. Men hvis man er stresset over længere tid, kører man kroppen ned. Derfor er det vigtigt at man kan finde ud af, at koble af, og give sig selv ro. Har man svært ved det, kan man lære nogle teknikker, som gør det nemmere.

 • Angst

  Omkring 20 % af danskerne kan forvente at udvikle en eller anden form for angst i løbet af deres liv. Angst er når man er unødvendig bange for noget. Det vil sige at det egentlig ikke kan kaldes for angst, hvis man bliver truet med en kniv eller lignende, da man i den situation er i en reel faresituation. Angst kan også afhjælpes, og gerne så tidligt som muligt, da det kan udvikle sig negativt over tid, hvilket gør det sværere at afhjælpe.

 • Fobier

  Der findes rigtig mange fobier, nogle af de mest kendte er flyskræk, højdeskræk og tandlægeskræk. Der skal relativt få behandlinger til at kurere de fleste fobier, så hvis fobier fylder en stor del af din hverdag, er det fornuftigt at få det afhjulpet.

 • Jalousi

  Rigtig mange parforhold lider af, at den ene eller begge parter er jaloux. Og lider man af overdreven jalousi, er det næsten umuligt at leve i et parforhold. Igen er dette et problem, der kan afhjælpes i stedet for at lade det ødelægge ens liv. Det kan godt være rigtig svært, at erkende at man er sygeligt jaloux, men har man mange ødelagte parforhold bag sig, er det værd at overveje om det kan skyldes overdreven jalousi.

 • Spiseforstyrrelser

  Det er særdeles usundt at være overvægtig, men også undervægtig, og selvom de to befinder sig i hver sin ende af vægtskalaen, kan de bagvedliggende årsager være nogle af de samme. Ved hjælp af hypnose kan man finde frem til hvor spiseforstyrrelserne kommer fra, og afhjælpe dem.

Tænk over om du har nogle mentale problemer, som du relativt nemt kunne komme af med, eller hvert fald forsøge med det. Tænk på hvordan det ville være, hvis du ikke havde dem.

Anders