Her finder du Glostrups Specialforretninger

Der findes en lang række specielle butikker i Glostrup - herunder et Apotek

På den københavnske vestegn ligger Glostrup, der udover gode shoppingmuligheder også har et væld af specialbutikker i området. Nedenfor er der en liste over en række af disse specialforretninger, og hvad de kan tilbyde dig.

5ifty 6ix

Fifty Six er en butik, der tilbyder modetøj til store smarte piger. De har tøj i størrelserne fra 42 – 60. Butikken er beliggende på hovedvejen 152C i Glostrup og har udover den fysiske beliggenhed også en webshop, hvorfra du finder en lang række af tøj i store størrelser. De forhandler blandt andet ADIA, Angel Circle og Cassiopeia.

Doorhouse

Bevæger man sig længere op af Hovedvejen, nærmere betegnet til nr. 206, så støder man på butikken Doorhouse. Doorhouse er et mindre dansk byggemarked, der har byggematerialer både til gør-det-selv mennesket og den professionelle håndværker. Udover, som navnet også antyder, at specialisere sig i døre, så tilbyder Doorhouse blandt andet også fliser, bademiljø, douche toilet og maling.

Meat Market

Næste butik på menuen er Meat Market, der ligger på Herstedøstervej 19. Meat Market er specialister i én ting: KØD. Hvis du ikke kan finde kødet i Meat Market, så kan du ikke finde det nogle steder. Med butikkens kæmpe udvalg af kød, så går du sjældent forgæves, samtidigt med at de også har forskellige produkter indenfor ost, øl og diverse delikatessevarer.

Glostrup Apotek

Hvis du er på jagt efter medicinalprodukter, eller andet til den personlige pleje, så er Glostrup Apotek, stedet du skal lede efter. Med dets centrale beliggenhed midt i Glostrup på Hovedvejen 101, så er det en let geografisk tilgængelig butik at komme til. Deres åbningstider er hver dag fra 6:00 – 24:00, og det er derfor næsten altid muligt at få noget medicin ved hånden, når behovet opstår.

OLIVERS

Den sidste butik vi har valgt at opliste i denne omgang er OLIVERS petshop. De leverer kvalitetsfoder til primært hunde og katte og er eksperter indenfor foder. Ikke nok med at du kan smutte en tur forbi OLIVERS, så gør de også en dyd ud af online levering af foder fast hver måned. Med garanti for at kvaliteten overtrumfer alle andre produkter.

Anders