Hvad kan du gøre for at sikre boligen eller virksomheden?

RukoLås

Julen er småt over os, og det betyder samtidig en stigning i tyveri og kriminalitet. Under de lange julemåned betyder det, at mange rejser væk, besøger deres familie, eller lukker virksomheden ned til starten af januar. Dette er tyve og kriminelle udmærket klar over, og er derfor ekstra aktive i netop denne måned. Som privat boligejer eller virksomhedsejer kan man ikke være herre over hvilke huse de kriminelle vælger, men man kan gøre sig sine forholdsregler ved at investere i ting som ruko låse eller andre tiltag der kan gøre ejendommen mere sikker.

Ruko låse kan blive din sikkerhed

Som privat husejer gør man sig altid mange tiltag ved at have lyset eller tv’et tændt mens man tager ud og besøger familien i juletiden. Det er dog ikke altid at dette kan snyde tyven, og man kan alligevel ende med et ærgerligt indbrud. Ruko låse er en af de mange ting man kan tilkøbe sig for at sikrer sit hjem. En Ruko lås kan fås i mange former til hjemmet:

  • Hængelåse
  • Hoveddøren
  • Terrassedøre
  • Vindueslåse

Med Ruko låse kan du få den bedste sikkerhed i form af mekanisk sikring. Jo svære det er for tyven at komme ind jo lettere vil de nemlig hurtigt opgave. Ruko låsesystemer er med til at gøre det stort set umuligt for tyve at komme ind.

Grunden til den ekstra sikkerhed findes i de låse cylindre som fremstilles af Ruko. Med den nyeste patanterede teknologi er Ruko’s cylindre opbygget er op til 16 avancerede stifter som gør, at antaller af nøglemuligheder fordobles mange gange og dermed øger sikkerheden i boligen markant.

Disse avancerede låsecylindre kan som sagt, installeres mange steder i hjemmet. Ofte er hoveddøren ikke nok, at sikrer som det eneste. Vinduer er også tyvens ven, da kan være lette at brække op og slippe ind eller ud igennem hurtigt. Derfor kan man også investere i smarte Ruko låse til vinduet, så man gør det stort set umuligt for tyven at flygte igennem vinduet medmindre man har nøglen til.

Det samme kan gøres på terrassedøre, som også kan være en oplagt flugtvej for tyve. En terrassedør kan give mulighed for en stor åbning hvor det er nemt for tyven at slæbe store tyvekoster igennem. Gør man det derimod umuligt at åbne døren, vil tyven blive tvunget til at give hurtigt op og samtidig panikke over de få flugtveje

Anders