Sådan får du råd til dit drømmekøkken

Hos Bedre Kredit kan du låne til hvad hvad du står og mangler, det kunne eksempelvis være et nyt køkken

Det er ikke nogen hemmelighed at det kan være ekstremt dyrt, at købe nyt køkken. Grunden til dette er, at der er en hvis sammenhæng mellem kvalitet og pris, når du investerer i et nyt køkken. Men med de rette råd og den rette vejledning, som du kan se herunder, kan du spare en masse penge. Vi giver vores besyv med herunder.

Læg et budget og hold dig til det

Det er super vigtigt, når man skal lave et nyt køkken, at man holder sig til budgettet. Fordi det at bygge nyt køkken skal være sjovt og spændende, og det er ikke særligt spændende at bruge flere penge end man har. Herunder har vi opstillet 4 gode råd:

  • Behold afløb, vand- og el installationer på samme lokation i køkkenet
  • Køb kun de køkken materialer du har råd samt plads til
  • Stå selv for nedrivningen
  • Undersøg markedet for gode tilbud evt. til Black Friday

Hvis du holder dig nogenlunde til de ovenstående råd, vil du højst sandsynligt spare en hel del på dit nye køkken. De sparede penge kan du benytte som en form for buffer, hvis noget skulle gå galt, i forbindelse med opførelsen af køkkenet. Hvis noget går galt og bufferen ikke kan dække udgiften kan man altid tage et lån til sit køkken.

Behov og fysiske rammer

Start med at overveje dit eller jeres behov i køkkenet. Hvordan bruger I køkkenet i dag, og vil I gerne kunne bruge det anderledes i fremtiden? Måske drømmer I om et større køkken i fremtiden.. Det kan også være, at i har en drøm om en køkkenø, et køkken med plads til lektiehjælp og et glas rødvin eller måske bare et køkken hvor der udelukkende laves mad.

Hvilken rolle spiller køkkenet i jeres liv? Det er det helt store spørgsmål, når køkkenets størrelse og udformning skal besluttes. Elsker I at lave mad, så er det en god idé med et rummeligt køkken, hvor der er plads til at udfolde sig. Hvis i eksempelvis bor i en lille lejlighed, så tænk på maksimal udnyttelse af pladsen.

Har I til gengæld et stort køkken, så bør i være opmærksomme på, hvordan I placerer køkkenelementerne i forhold til hinanden, så der er rig mulighed for at i kan arbejde sammen om det og at I dermed ikke går i vejen for hinanden.

Planlægning

Når du først har budgettet og dine behov på plads er det på tide, at få udlevet køkkendrømmen, men et godt råd er at planlægge hvert et skridt i processen. Selvom man ikke kan planlægge sig ud af alt, kan det være en rigtig god idé, at lave en tidsplan for ens projekt.

Hvis du ikke lægger en plan for hele processen, kan du ende med at dit drømmekøkken ikke bliver klar til den tid, du havde håbet på. Det kan være yderst trist, hvis man går og glæder sig til, at ens nye køkken bliver færdigt.

Måder hvorpå du kan undgå dette, er ved at bestille materialer i god tid ─ husk at tjekke om det er de rigtige ting du har fået leveret, ellers vil det bare tage endnu længere tid end estimeret. Et andet godt råd er at finde nogle håndværkere tidligt i processen. Håndværkerne du skal kigge efter, skal være pålidelige og overholde deres tidsramme.

Hvis du ellers kan overholde disse råd, vil du hurtigere, nemmere og billigere få udlevet din køkkendrøm.

Anders