Slip for morgenens trafikkaos – Få en ladcykel

contentDKLadcyklen er blevet et velkendt syn i den indre bys trafik, og det er ikke bare mode. Den trehjulede cykel med lad fortil lover nemlig et effektivt middel til at køre ungerne i vuggestue, handle ind til ugen eller hente pakker – uden at tung biltrafik får noget at skulle have sagt. Er du træt af at sidde i køer, eller har du og din partner kun én bil at gøre godt med, kan I slippe for kringlede køreordninger fra morgenstunden af ved bare at investere i en af de praktiske cykler, der hjælper dig nemt omkring.
Forbrugslån er blevet meget billigere, så hvor ladcykler kan blive en dyr investering, der prismæssigt spænder fra ca. 8000 til 16.000 kr. for en ny cykel, er der finansieringsformer til at sikre en cykel nu.

Cyklerne kommer med alt inden for sikkerhed

At ladet og evt. passagerer fortil på ladcyklen giver en god tyngde, kan måske afskrække nogle fra at spekulere i ladcykler. Jo mere vægt, jo hårdere bliver stødet jo, hvis ladcyklen rammer ind i noget.
Cyklerne kommer dog ofte med flere typer bremser, så du kan tage stærkt svingende cykelsti eller uopmærksomme fodgængere på vej over til bussen i forkøbet. Hånd- og bagbremser hører helt naturligt med til mange modeller, og parkeringsbremser gør cyklen stabil på en skråning og værner mod cykeltyve. Kraftige skærme for- og bagtil tager også brodden af hvert et slag, cyklen modtager.
Prikken over i’et er, at indbyggede LED-lygter giver synlighed på cykelstien, især på mørke morgener.

Køb kaleche til at værne mod uvejr

For at beskytte børnene, hunden eller den livløse genstand, der måtte være din last, mod vejrets rasen, er ladcykler helt naturligt kompatible med kalecher i plast, du ofte vil kunne købe fra samme forhandler, du fik din ladcykel fra. De beskytter mod heftig regn, uden at der bliver lukket af for luften.

Anders