Tjen penge på betalte undersøgelser

Modtag gavekort ved at deltage i betalte undersøgelser

Der findes groft set 3 former for undersøgelser, som du kan møde som forbruger, nemlig; betalte undersøgelser, gratis undersøgelser og undersøgelser der lader som om, at de er betalte. I dagens blogpost, vil vi se nærmere på, hvordan du spotter de forskellige og finder frem til de interessante, som er dem du tjener penge på.

Gratis undersøgelser

Den første form for undersøgelser er de gratis. Det er dem, som virksomheder typisk foretagere sig på egen hånd, hvor der spørges ind til kundetilfredsheden via en NPS-score eller skole-/studieprojekter, hvor studerende gerne vil have dig til at svare på nogle spørgsmål, som vedrører deres opgave.

En studieopgave ikke bliver betalt af nogen, og derfor vil der ofte heller ikke følge nogen belønning med for at besvare. Du kan dog være heldig at der bliver udloddet en flaske vin til én af deltagerne, men mere skal du ikke forvente i forhold til betaling fra disse undersøgelser.

Snyde-undersøgelser

Denne form for undersøgelser er den værste at havne i. Typisk lokker undersøgelserne med at du kan hente et stykke gratis software, som ellers kræver betaling, imod at du besvarer nogle få spørgsmål og videregiver din e-mailadresse. Hele setuppet ser ofte billigt og falsk ud, så dine alarmklokker burde allerede ringe før du går i gang med at svare.

“Aftalen” er som regel også, at du skal svare på meget få spørgsmål, for at få adgang til dyr software, hvilket i sig selv også burde være et faresignal, da det sjældent er så let at få fingrene i dyr software.

Hvis du har været ude i denne form for snyde-undersøgelser, ved du med god sandsynlighed godt, at du havde gang i ikke var lovligt. Det ved dem, som har opsat undersøgelserne også, og det udnytter de. De ved, at du aldrig kunne finde på at melde dem til politiet, og på den måde kan de høste e-mailadresser og information om dig (som kan sælges videre), uden at de risikerer at blive meldt til politiet. Smart ikke?

Betalte undersøgelser

Den sidste metode er så de ægte betalte undersøgelser. Her tilmelder du dig i første omgang et panel. Det kan fx være Wilke, M3panel, Userneeds, Toluna eller andre. Tilmeldingen kræver at du giver nogle få informationer om dig selv, så du modtager flest muligt relevante undersøgelser.

Hvis du er mand i midt tyverne, skal du fx ikke have undersøgelser om plejehjem og voksenbleer, men derimod om byture og studieliv.

Når tilmeldingen er færdig, ruller undersøgelserne løbende ind i din indboks. Hver gang du besvarer en undersøgelse, modtager du en betaling, almindeligvis i form af point, som kan bruges på at købe gaver eller gavekort.

Det allerbedste ved denne form undersøgelser er, at du ikke behøver at skulle ud og lede efter en ny betalt undersøgelse igen og igen, da modtager en undersøgelse på din mail, så snart der er en ny klar til dig.

Anders