Vil du af med rynkerne i ansigtet?

Når vi bliver ældre, sker der for alle det helt naturlige – at vi begynder at få rynker. Især ansigtet er et af de steder, hvor rynkerne gør deres indtog, og her snakkes der primært i panden, ved øjnene og ved munden. Dette er der rigtig mange, som affinder sig med, hvor andre ikke trives på samme måde, når de ældes, og til dem er der heldigvis en løsning.

Reducer rynkerne med Botox

Botox er det mest kendte navn, når vi taler reducering af rynkerne, da dette produkt har fået rigtig meget omtale med på sin vej – både den gode og den dårlige af slagsen. Stoffet Botox injiceres under huden i små mængder, hvor det går ind og blokere de nerveimpulser, som normalt ville få musklerne til at trække sig sammen, hvorfra rynkerne ville skabes.

Botox har primært fået sin dårlige omtale, da rigtig mange har valgt at bruge det i en al for overdreven stil. Så ender det nemlig med, at man ingen mimik har tilbage i ansigtet, hvilket de færreste synes, er idéelt. Bruger man dog Botox i en begrænset mængde, vil det give et fint naturligt look, og hjælpe til at få reduceret/fjernet de uønskede rynker.

Læs mere om Botox her

Reducer rynkerne med restylane

Restylane er en såkaldt “Filler”, der sprøjtes ind under huden, og dermed hjælper med at udglatte rynkerne. Restylane er en krystalklar gel, og denne gel er baseret på hyaluronsyre, som ligner kroppens egen, og derfor er risikoen for en allergisk reaktion minimal.

Restylane kan bl.a. bruges i disse områder:

  • Panden
  • Næsen
  • Læber
  • Triste mundvige
  • Kindben
  • Hageparti

Restylane er en ikke-permanent-filler, så du skal gentage behandlingen, hvis du vil bibeholde effekten. Det er forskellige fra person til person, hvor lang tid en behandling varer, men det er typisk omkring et halvt til et helt år. Mange undersøgelser har vist, at Restylane både er en effektiv og sikker metode at benytte, hvis man gerne vil komme rynkerne til livs.

Læs mere om Restylane her

Bør man ikke bare ældes med ynde?

Jo, det er der stadig en stor mængde fortalere for, og vi mener heller ikke, at man skal forsøge at ligne en på 20 år hele sit liv, men hvis man kan skære et par år af, få et bedre selvtillid og dermed et bedre liv, skal man da gøre det. Man skal være bevidst om sin alder, og erkende at man vil komme til at se ældre ud med tiden.

Anders