Danskerne kan spare mange penge på deres bilforsikringer

Sig Mikonomi til din bilforsikring
I 2014 brugte de danske bilister 18 milliarder kroner på deres bilforsikringer. Dette tal har været stødt stigende de sidste mange år. Ifølge Jyllands-Posten lå det for 5 år siden på 14,7 milliarder. Rigtig mange danskere er dog ikke klar over hvad de rent faktisk betaler for, og hvor meget de er dækket ind med deres bilforsikring. Brug Mikonomi.dk til bilforsikringen og spar mange penge. Det er nemt, hurtigt og helt gratis.

Hvor meget skal du dækkes ind?

I Danmark er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring som minimum. Ansvarsforsikringen dækker alle de uforsætlige skader du måtte forvolde andre bilister, deres ejendele og deres biler.

Derudover har de fleste danskere en kaskoforsikring. Denne forsikrings dækker de skader, der måtte forekomme på din egen bil, hvis du f.eks. skulle være indblandet i et færdselsuheld. Kaskoforsikringen dækker også tyveri, så hvis du f.eks. frygter for at få din nummerplade stjålet, bør du anskaffe denne forsikring. Kaskoforsikringen kan især betale sig, hvis du kører rundt i en ny bil. Er din bils værdi derimod lav bør du overveje, at skære denne forsikringstype fra. Dette kan spare dig mange penge.

Foruden ansvarsforsikringen og kaskoforsikringen kan du også forsikre dig med følgende forsikringstyper:

 • Førerdækning
  Dækker de skader du måtte få som bilist. Dette kan f.eks. være tabt arbejdsevne eller tandskader i forbindelse med et færdselsuheld.
 • Glasdækning
  Hvis du får mindre skader i din rude, som ikke kræver at hele ruden skal udskiftes, så dækker glasdækningen hele prisen. Skal ruden derimod udskiftes helt, så skal du betale selvrisikoen.
 • Retshjælpsforsikring
  Denne forsikring dækker langt hen af vejen de omkostninger, der måtte forekomme ved et eventuelt sagsanliggende. Dette kan f.eks. være hvis du og en anden bilist er blevet uenig om nogle forhold i forbindelse med et biluheld, hvor I begge var involveret.
 • Friskadedækning
  Dækker meget specifikke skader på din bil, som du ikke kan forudse. Dette kan f.eks. være lynnedslag, tyveri eller brand.

Hvordan finder du den billigste og bedste bilforsikring?

Den nemmeste og hurtigste løsning til at finde en god bilforsikring, der passer til dig og dine behov som bilist, er at anvende sammenligningstjenester, såsom Mikonomi. Ved at bruge Mikonomi til din bilforsikring får du gratis og uforpligtende 3 gode tilbud på din bilforsikring.

Du skal kun indtaste dine behov og oplysninger én gang, og så er du i gang.

Anders