Godt syn til danskere

Er du en af de mange danskere der bruger briller eller kontaktlinser? Så er der hjælp at hente. Hos EuroEyes kan du få det gode syn tilbage. Det sker med en øjenlaseroperation. 

Øjenlaseroperationer er blevet populære blandt danskere de seneste år. En øjenlaseroperation giver dig et skarpt syn, og lader dig droppe briller og kontaktlinser. Er du en af de mange der bruger kontaktlinser, så ved du også at det koster flere tusinder af kroner, hvert år. Med en øjenoperation kan slippe for denne udgift, og samtidigt slippe for besværet med at skulle sætte linser i, hver morgen.

Hvordan?

Øjenlaseroperation lyder måske meget avanceret, og det er det også. Operationen foregår ved at man bliver spændt fast i en bøjle, der hjælper med at holde øjnene åbne. Siden skærer en laser et lille bitte hul på øjet. Du mærker det ikke, men hullet er med til at åbne op for næste bølge af laser. Når hullet er skåret, tager en anden laser og brænder hornhinden. Det sker med impulser af nano sekunder af gangen. Det er denne laser der egentlig retter dit syn. Når dette er klaret, er du færdig. Man vil i de fleste tilfælde føle lidt svien i øjet. Men dette aftager efter nogle timer. Man får nogle dråber der hjælper på svien.
De fleste er helt kommet sig dagen efter operationen.

Hvem?

Det er ikke alle der egner sig til en øjenlaseroperation. I nogle tilfælde kan laseroperationen ikke hjælpe. Dog kan det i fleste tilfælde hjælpe dig. Du er egnet hvis du har bygningsfejl, eller lider af nær- eller langsynethed. Der findes flere forskellige metoder, og behandlinger. En grundig undersøgelse, samt personlig rådgivning, vil fortælle dig hvad er bedst for dig.
Er du gravid, under 18 år eller lider du af øjensygdomme, så falder du i gruppen der ikke er egnet. I disse tilfælde kan EuroEyes tilbyde til alternative behandlingsmetoder.

Priser

Det kan virke dyrt at skulle i gang med en øjenlaseroperation. Og det er heller ikke billigt. En typisk operation koster omkring 16.000 kroner. Men når f.eks linser koster op mod 300 kroner om måneden, og briller koster omkring 5000 for et ordentligt par, så er det ikke så dyrt i længden. Efter et par år, har du allerede sparet det ind igen.
Det er heller ikke alt der kan gøres op i penge. Følelsen af at ens øjne er gode, og at de virker, er det som folk sætter mest pris på efter en operation.

Anders