Her finder du de bedste citater om livet

Find citater om livet

Står du overfor dit livs store dag, hvor hele familien og alle vennerne samles for at fejre dig og din udkårnes store begivenhed – jeres bryllupsdag? Det er dagen, I begge har ventet på og set frem til. Udover at det er dagen, hvor du og din udkårne siger ja til hinanden, er det også dagen, hvor du skal holde din bryllupstale. Det skal helst være en bryllupstale der skal kunne huskes og mærkes både hos din udkårne, men også gerne hos resten af tilhørerne.

Start bryllupstalen med et citat om livet

At skrive en bryllupstale kan gribes an på mange måder. Det kan ofte være svært at komme i gang med at skrive den. Formentlig har du heller aldrig nogensinde skrevet en bryllupstale før. Dine tanker kredser måske om, hvordan en bryllupstale skal starte, og hvad skal sådan én egentlig indeholde? Det er en tale, der kommer til at få meget opmærksomhed, og som har en stor betydning. Det er derfor vigtigt, at man tager sig god tid og skriver den med omhu.

Her finder du citaterne

En god idé kunne være at starte ud med et citat. Det kan være citater om venskab, citater om kærlighed eller citater om livet. Selvom man støder på mange citater om livet igennem tiden, er det sjældent noget man, man kan huske i det øjeblik, man faktisk har brug for dem. Der findes mange bøger med citatsamlinger. Men så skal man i boghandlen eller på bibliotektet. Det er lettere at finde citaterne på nettet og scrolle sig frem til ét eller flere, du kan bruge. Vi kan f.eks. anbefale et website, der faktisk hedder Citater om Livet.

Kærlighedscitater på engelsk er moderne

Når du er kommet i gang med talen og skal videre til selve talens indhold, er det altid godt, hvis den indeholder nogle rammende citater om livet. At inkludere kloge ord om livet, som I har foran jer, bliver ofte vel modtaget. Ud over citaterne kan du altid fortælle en lille anekdote, et minde I har sammen eller kærligheds citater. Vi er også begyndt at tage flere internationale ord til os, og det er derfor blevet moderne at fremføre kærlighedscitater på engelsk. Det ses specielt hos den yngre generation, men det er helt op til den enkelte, og hvad du føler dig bedst tilpas med. Der er i hvert fald rig mulighed for at få inkluderet citater om livet, som du føler passer perfekt til jeres forhold og jeres kommende liv sammen.

Kan talen afsluttes med citater om død

Ligesom det er svært at finde ud af, hvordan talen skal starte, kan det være en ligeså stor udfordring at finde ud af at afslutte talen på den rigtige måde. Skal du afslutte talen med visdom, kloge ord om livet, jeres fremtidsdrømme eller citater om død? I gifter jer trods alt – til døden jer skiller. Vi vil påstå at afslutte med citater om død kan virke for negativt, så prøv i stedet at tænke mere positivt. En positiv afslutning på talen, giver oftest også en bedre stemning bagefter, og det skal der helst skal være på ens bryllupsdag. Slut i stedet af med en kærlighedserklæring, kærlighedscitater eller citater om de spændende og eventyrlig liv, som I har foran jer – sammen.

Anders