IQ-test: Hvor intelligent er du?

Test din IQ her

Vil du gerne vide, hvor klog du er? Og om du er mere intelligent end dine venner og familie? Så kan du tage en IQ-test og finde ud af hvor høj din IQ er.

Hvad er en IQ test?

IQ er den internationale forkortelse for intelligens kvotient. Overordnet er ens IQ et tal, som afspejler, hvor man ligger på en skala over intelligens. Man kan dermed sammenligne sin intelligens med andre, som har taget en IQ-test.

Ens IQ bliver fundet ved at teste ens numeriske, rumlige, grafiske og logiske evner. Det vil sige at ens IQ er et gennemsnit inden for disse specifikke færdigheder.

Find en god iq-test

Du kan beregne din IQ ved hjælpe af mange forskellige IQ-tests på nettet, som koster penge. Men da der også findes gode gratis online IQ-tests, anbefales det-

Illustreret Videnskab har en veludført online IQ-test på dansk. IQ-testen består af 5 dele, som hver indledes med en instruktion og et opgaveeksempel. IQ-testen tager mellem 30-45 minutter at gennemføre, men du kan undervejs gemme dit delresultat, så du kan vende tilbage til den senere. Du kan tage IQ testen gratis, hvis du opretter sig som bruger på hjemmesiden.

Når du har gennemført IQ-testen, får du resultatet leveret i en grundig og detaljeret rapport. Den viser din samlede IQ-score, men også hvordan du har klaret dig i de forskellige dele af IQ-testen.

Tag IQ-testen her.

Anders