Jaguar vinder plads på det danske marked

Jaguar har de seneste år vist sig en del på det danske marked

Selvom det har været således siden 2008, så er det måske gået din næse forbi, at Jaguar og Land Rover er slået sammen til en stor virksomhed. Jaguar er mest kendt for små hurtige sportsbiler, mens Land Rover er blandt de førende i udviklingen af SUV’er og biler egnet til off-road-kørsel. Alligevel har foreningen af de to brands kun været en succes.

Nu satser Jaguar Land Rover på de Skandinaviske købere. Det gør de med en strategi som formentlig vil tage fusen på enhver. Først og fremmest så ligger den største investering i de danske købere, hvorfor du over tid vil opleve flere fysiske butikker for lige netop Jaguar & Land Rover i Danmark.

Derfor er Danmark special

Ifølge Michael Lund, som er landedirektør og Jaguar Land Rover i Danmark, så er Danmark noget ganske særligt for virksomheden. Som det eneste land i verden skiller vi os nemlig ud, ved at foretrække Jaguaren frem for Land Roveren. Der kan være utallige grunde til dette. Et bud på dette kan være storbyernes smalle veje, som ikke helt tillader Land Roveren at komme til. Jaguar har derimod biler på paletten, som snildt kan snørre sig gennem landskabet. Men som forbrugere af Jaguar Land Rover har danskerne også et minus.

Hvis du spørger en tilfældig på gaden, vil vedkommende nok påpege, at Jaguar Range Rover er for det mere velhavende publikum. Jovist bor der i Danmark en del velhavende familier, men grundet vores lands beskedne størrelse, er der et begrænset potentiale at finde her. Derfor har Jaguar Land Rover en ny strategi i ærmet. Her satses nemlig på det yngre publikum. Dette gøres blandt andet med promovering af den nye Jaguar e-pace.

Dyrt at eje, billigere at lease

Men du skal ikke lade dig snyde. Jaguar er et luksusmærke, hvortil svimlende høje priser hører. At erhverve sig en Jaguar er en investering som minimum kræver et beløb på den gode side af 500.000 kr. – for en skrabet model. Går du derfor med drømmen om en dag at eje en Jaguar, så lad lige drømmen simre, før du slår hul på sparegrisen.

Kan du ikke slippe drømmen, findes der også et andet alternativ, som vil spare dig for en del penge – og ikke mindst mindske det økonomiske tab, når du forelsker dig i en ny smart bil. Selv i Danmark er det nemlig muligt at benytte Jaguar Leasing hos en række udbydere. Det er der mange økonomiske fordele ved. Du kan danne dig et overblik over disse, ved at læse vores oversigt herunder:

  • Markedet for luksusbiler er stort set ikke eksisterende. Derfor er disse svære at sælge videre
  • Registreringsafgiften betales i månedlige rater, hvorfor din kapitalbinding er markant lavere ved leasing end ved køb
  • Jo mindre du kører, desto mere fordelagtigt er det at lease en bil
  • Leasing er en tryg finansieringsmulighed, hvor du ofte ikke skal tænke på udgifter til eksempelvis service
  • Skifter du gerne bilen ud lidt oftere end naboen, så er leasing ofte den billigste finansieringsmulighed

Anders