Nyt telefonanlæg kan kræve et præsentabelt ansigt

Nu er det ikke længere blot en kunst at skulle kunne tale velformuleret og ordentligt i telefon, nu skal man også se præsentabel ud. Der er nemlig flere telefonanlæg som går over til brug af IP telefoni, og med IP telefoni betyder det, at det også er muligt at streame et videoopkald.

Videoopkald stiller krav

Arbejder du for eksempel hjemme, kan du ikke blot nøjes at stå op i morgenkåbe og gå direkte ind på din arbejdsplads og arbejde, som du måske plejer at gøre. For får du pludseligt et opkald via det nye telefonanlæg din virksomhed har fået installeret, kan det have en stor negativ betydning, hvis dine kollegaer ser dig i en mindre præsentabel tilstand. Nu er det ikke nok blot at stå direkte op og arbejde. Det er påkrævet, mest også for ens egen skyld, at man gør sig præsentabel inden man starter arbejdet. På arbejdsmarkedet er det nemlig vigtig at finde en rolle, som tilpasser sig en arbejdsfunktion, således at ens kollegaer får den fornødne respekt for en. Flere personer finder det også rarest at skulle arbejde efter at være hoppet i arbejdstøjet. På den måde kan man nemmere og hurtigere komme ind i arbejdsmode.

Nyetableret telefonanlæg kan ændre arbejdsgang

IP-telefoni giver flere nye løsninger ved et nyetableret telefonanlæg, som kan ændre store dele af arbejdsgangen i en virksomhed. Blandt andet kan man slippe for at køre på tværs af landet for at afholde et møde. Nu er det nok med blot at starte et opkald, hvor samtlige inviterede personer kan være med i opkaldet. Det er tilmed også muligt at afholde videokonferencer, som kan sørge for kommunikationen mellem større grupper af personer. En videokonference foregår på den måde, at et kamera i et mødelokale kan opfange samtlige mødedeltagere i et mødelokale og videresende signal med billede og lyd til den anden modtagergruppe, som sidder et andet sted.

Spar tid og penge på et nyt telefonanlæg

Et nyetableret telefonanlæg kan altså ændre store dele af en organisations struktur og spare en masse tid og finansielle midler. Blandt andet spares der både tid og penge, når en medarbejder, eller flere, slipper for at skulle tage fra for eksempel Sydsjælland til Nordjylland for at afholde et møde. Nu kan de blot blive på deres arbejdspladser, og med det, kan der spares en masse tid og penge i kørsel og arbejdstimer. De overskydende finansielle midler og antal arbejdstimer kan nu i stedet bruges på andre arbejdsområder.

Anders