Pas på huden når du er på ferie

Mange danskere søger mod solen, når de har ferie. Vores hud er dog ikke vant til den kraftige sol, som man bliver udsat for, når man rejser sydpå. Det er derfor vigtigt at passe på huden, når man drager afsted. 

Rigtig mange danskere tager efterhånden på safarirejser i Afrika, og her er solen meget skarp, og i og med man befinder sig ude hele dagen, er det endnu vigtigere, at være opmærksom på, at man passer på huden. Er man opmærksom på at passe på huden, vil en safarirejse til Afrika dog være en unik oplevelse, som man ikke kan få på andre ferier.

Unikke oplevelser på en safarirejse

På trods af den stærke sol som man bliver udsat for, kan det kun anbefales at tage på en safarirejse. En safarirejse er en helt anden oplevelse end én normal badeferie. En safarirejse er en ferie med indhold, en ferie med oplevelser og en ferie der giver minder for livet.

En safari foregår i biler, hvor taget kan hæves, og hvorfra man så kan iagttage dyrelivet. Et normalt game drive varer normalt 2-3 timer. Under et game drive kører man på savannen, og kommer helt tæt på dyrene. Nogen gange kan dyrene komme utroligt tæt på bilen, som hvis en flok elefanter passerer vejen, eller en løve læner sig op af bilen!

Safari

Hvor skal man tage på safarirejse?

En safarirejse betegner en rejse over land i Afrika. Det er især de østafrikanske savanner der er optimale til en safarirejse. De bedste lande til en safarirejse er disse:

  • Botswana – oplev bl.a. Okavango Deltaet, Chobe National Park, Central Kalahari Vildtreservat og Victoria Falls.
  • Kenya – oplev bl.a. Amboseli Nationalpark, Samburu Nationalpark, Lake Nakuru, Lake Naivasha og Masai Mara.
  • Tanzania – oplev bl.a. at bestige Kilimanjaro, Tarangire National Park, Serengeti Nationalpar og Lake Manyara.
  • Sydafrika – oplev bl.a. Kruger National Park, Panoramaruten med Gods Window, Blyde River Canyon og Vådområderne i St. Lucia.

Alle disse lande indbyder til fantastiske safarirejser, hvor man kan opleve det rige dyreliv på savannen og helt fantastisk natur.

Det er en stor oplevelse at tage på en safarirejse, og er man træt af bare at tage på en normal badeferie, og trænger til at der skal ske noget i ferien, så er det helt sikkert et oplagt valg.

 

 

 

 

 

 

 

Anders